google +

pinterest

linkedin

sistemi

U zavisnosti od vrste prodaje možete odabrati sistem koji najbolje odgovara Vašim i potrebama Vaših klijenata.


Od sistemskog postavljanja lokala u formi Abbott panela i fitinga, do proizvodnje nameštaja po meri, odnosno želji investitora, uz konsultovanje sa našim timom arhitekata i dizajnera.


Dvostrano i jednostrano obrađene panel ploče proizvedene su od MDF-a. Standardna debljina panela je 18 - 19mm, a dimenzije su H 2400 x L 1200 mm. Format je horizontalni. Svi paneli se mogu skraćivati i nastavljati po potrebi. Žljebovi na panelima popunjavaju se PVC umetcima u raznim bojama ili aluminijumskim umetcima, koji se preporučuju ukoliko table nose vece težine robe. Razmak između žljebova moze biti: 50 mm (C50), 100 mm (C100), 200 mm (C200) ili 300 mm (C300). Paneli se završno odrađuju u aliminijumskom P profilu. Prateća oprema Abbott panela su fitinzi koji se naručuju shodno robi koja će se na njima izlagati. Boje panela koje imamo u ponudi:

  • C50 – mepl, metal, siva, sirovi panel
  • C100 - bela, crna, siva, silver
  • C200 - bela, crna, siva, silver, sirovi panel
  • C300 - bela, crna, sirovi panel

Sirovi paneli se mogu farbati u željenu boju ili se mogu vakumirati PVC folijom (na vakum presi, folije možete odabrati iz nase ponude).

Prateća oprema Abbott panela su fitinzi koji se naručuju shodno robi koja će se na njima izlagati. Standardni dodaci za zidne panele su hromirani, ali se na zahtev mogu raditi i po porudžbini, isti mogu biti plastificirani u željenu boju ili uradjeni od inoxa (brušenog ili sjajnog). Pažljivo su dizajnirani da zadovolje specijalne zahteve za izlaganje raznih vrsta proizvoda: sportske i modne opreme, obuće, kancelarijskog materijala, kompjutera, knjiga i dr.

U ponudi imamo plastične (PVC) i aluminijumske umetke. Plastični umetci su u obliku slova T i klize u panel ploče sa kraja. Moguce je izabrati jednu od sledećih boja: bela, plava, siva, crna, crvena. Aluminijumski umetci imaju standardni T profil i preporucujemo ih ukoliko table nose veće težine robe.

Paneli se završno odrađuju u aluminijumskom P profilu.

Ispune između vertikala su u vidu panela koji (standardno) mogu biti od univera ili medijapana, po zelji i mogućnostima investitora može se staviti staklo, ogledalo, klirit, lim, perforirani lim, tekstil itd. Prateća oprema uz panele su vertikale i fitinzi koji se naručuju shodno robi koja će se na njima izlagati.

U ponudi imamo sledeće vrste vertikala:

  • L (jednoredne, sa jednim redom perforacija za fitinge)
  • T (dvoredne, sa dva reda perforacija)

Dužina vertikala je 240cm. Vertikale se postavljaju između panela, i na krajevima.

Fitinzi su prateća roba uz vertikale i panele i pažljivo su dizajnirani da zadovolje zahteve za izlaganje svih vrsta artikala (sportske i modne opreme, obuće, kancelarijskog materijala, veša, čarapa, knjiga, časopisa, kompjutera, itd) i postavljaju se u vertikale. Standardni fitinzi su hromirani, ali se na zahtev mogu raditi i po porudzbini, isti mogu biti plastificirani u željenu boju ili urađeni od inoxa (brušenog ili sjajnog). Prema vasim potrebama i vrsti robe koju izlazete mozete odabrati odgovarajuće fitinge.

Dužina vertikala je 219 mm. Vertikale se postavljaju između panela i rade se sa dve dimenzije rastera – 63cm i 83cm, plastificirane su u belu boju.