google +

google plus

pinterest

pinterest

linkedin

linkedin

o abbottu

Usluge kompanije Abbott Enterijeri obuhvataju rad na svim segmentima vezanim za opremanje enterijera jednog prostora. Od projektovanja, sistemskog postavljanja lokala u formi Abbott panela i fitinga, do proizvodnje nameštaja po meri, odnosno želji investitora, uz konsultovanje sa našim timom arhitekata i dizajnera.


Usluge:

Abbott enterijeri je finansijski nezavisna kompanija koja napreduje zahvaljujući mladom timu ljudi, njihovom radu i predanosti. Karakteriše nas kontinuiran i dinamičan razvoj u svim pravcima.


Abbott Enterijeri je kompanija koja je specijalizovana za dizajn, projektovanje, proizvodnju i montažu nameštaja po meri za sve vrste enterijera - prodajnih objekata svih delatnosti, butika, tržnih centara, outlet-a, poslovnih prostora/kancelarija, show room-ova, dečijih igraonica, vrtića, štandova, ugostiteljskih objekata i dr. Uspešno poslujemo, kako na domaćem trzištu tako i na međunarodnom nivou već godinama i imamo veliko iskustvo u distribuciji i procedurama izvoza. U mogućnosti smo da obezbedimo efikasnu, fleksibilnu i pouzdanu uslugu montaže u gradovima širom zemlje i inostranstva.


Naš arhitektonski biro nalazi se na osmom spratu Poslovne zgrade u Bačvanskoj ulici br. 21, u Beogradu. Posetite nas i pomoći ćemo Vam da napravite prostor kakav želite. Zajedno ćemo odabrati i spojiti boje, materijale, definisati funkciju i estetiku enterijera, uzimajući u obzir vaše želje, potrebe i mogućnosti.

Naš tim


Iva Davidović

Izvršni Direktor / Generalni Menadžer

Marija Mijović

Glavni arhitekta

Jelena Samardžija

Arhitekta

Ivica Đenadić

Arhitekta

Marija Laketa

Arhitekta

Martina Hrenko

Arhitekta

Mirjana Vandovska

Menadžer Nabavke

Ivana Davidović

Grafički Dizajner

Slavica Gajić

Finansijski Direktor